Pomoć za Nađu

 

Poštovani,

Molimo Vas da pokažete humanost i uključite se u zajedničku akciju.

U pitanju je devojčica Nađa Novaković. Devetogodišnja Nađa boluje od teške bolesti matičnih ćelija mijelodisplastičnog sindroma – refraktorne citopenije. Bolest joj je otkrivena u junu 2013. godine, a može da se izleči samo transplantacijom koštane srži. Troškovi operacije iznose 300.000 evra, a njeni roditelji Aleksandar i Angelina apeluju na sve koji mogu, da im pomognu. Od juna 2013. godine, Nađa svaki dan provodi na Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj, na odeljenju Hematologije i onkologije. Naši lekari nisu uspeli da joj postave dijagnozu, pa je sa roditeljima otputovala u Frajburg u Nemačkoj, gde je otrkiveno od čega boluje. Nađin život je u opasnosti i neophodna joj je hitna transplantacija koštane srži. Pošto devojčica nema srodnog davaoca, zbog hitnosti operacije, donor bi joj bila majka. Ovakav vid transplantacije je najteži i može se uspešno obaviti u Nemačkoj ili Italiji. Procena troškova operacije u Nemačkoj iznosi 300.000 evra. Više informacija možete dobiti na linku https://www.facebook.com/PomozimoNadji.

Porodicu Novaković smo upoznali krajem 2012. godine, kad su želeli da srećan porodični život nastave kupovinom stana u PSK „Dunavske terase“. Tokom prošle godine svi njihovi planovi i želje su se usmerili samo na jedno, da pomognu svom detetu da se izbori sa teškom bolešću. Želja nam je da pomognemo porodici Novaković, a pre svega maloj Nađi.

Obraćamo Vam se sa željom da i Vi pomognete da Nađa Novaković ponovo postane srećno dete. Pošto je operacija vrlo hitna, molimo Vas da sredstva koja možete da odvojite uplatite što pre na sledeće žiro račune otvorene u Raiffeisen banci i to; dinarski: 265-0200000054378-94, devizni: RS35265090000000000939.

Sa željom da svi pokažemo humanost,

Srdačno Vas pozdravljamo.

Privredno društvo “Aramont”