DUNAVSKE TERASE HUB (DT HUB)



Dunavske terase hub nudi prijatan kancelarijski prostor sa 21 radnim mestom. Prostor je prilagođen poslovnim ljudima u pokretu, preduzetnicima koji rade od kuće, freelancerima, startup firmama, manjim timovima i svima kojima je neophodan funkcionalan, pristupačan prostor za rad sa potpuno fleksibilnim uslovima korišćenja.

DT hub se nalazi u ulici Vojvode Micka Krstića broj 1K, u SPK" Dunavske terase". Udaljen je 3,5 km od Trga Republike sa dobrim komunikacijskim vezama sa svim delovima grada. U okviru poslovnog dela kompleksa nalaze se firme sa raznim delatnostima kao i kafići, prodavnice, fitnes centar. U neposrednoj blizini se nalazi i šoping centar BIG Fashion.

U okviru koncepta coworking DT hub nudimo izdvojene boksove sa jednim radnim stolom (office box), boksove sa dva radna stola (duo box) i radno mesto u okviru stola za 6 osoba (commynity box) kao i odvojenu konferencijsku salu. Možete da izaberete svoj radni prostor na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou.


PONUDA PAKETA

OFFICE BOX

Radni boks za jednu osobu (radni sto, radna stolica i stolica za prijem stranke, fiokar). Boks je vizuelno izdvojen prostor, koji pruža mogućnost privatnosti i ima sve pogodnosti celodnevne kancelarije. U ponudi imamo tri boksa. Cena mesečnog zakupa od 110 Eur.


DUO BOX

Radni box za dve osobe (dva radna stola, fiokar, dve stolice za prijem stranaka). Duo box je modrerno opremljeni prostor za rad u dvoje u okviru iste firme i ima sve pogodnosti celodnevne kancelarije. U ponudi imamo tri boksa. Cena mesečnog zakupa od 180 Eur.


COMMUNITY BOX

Radni prostor u okviru stola za 6 osoba u otvorenom delu hub-a. Community box omogućava rad u timovima što Vam donosi novu saradnju, komunikaciju i izazove. U ponudi imamo 2 community stola ( 12 radnih mesta). Cena mesečnog zakupa od 75 Eur.


SALA ZA SASTANKE

Poslovni prostor u okviru DT hub-a koji je opremljen za organizaciju konferencija, predavanja, panela, radionica, promocija i koktela. Prostor se iznajmljuje najmanje na dva sata – cena 30 Eur, svaki sledeći započeti sat 10 Eur.


CENOVNIK DT HUB

  • Cena je iskazana u Eur sa uračunatim PDV-om. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.


NAŠE USLUGE

Iznajmljivanje radnog prostora uključuje plaćene troškove komunalnih usluga, čišćenja i održavanja kancelarije, pristup štampaču, skeneru i fotokopiru, besplatan internet i korišćenje kuhinje.

Nudimo dodatne usluge prijavljivanja adrese firme, prijema pošte, prijema stranaka, knjigovodstvenih konsultacija...

Radno vreme DT hub-a je od 09.00 do 17.00 časova. Postoji mogućnost dogovora zakupca za rad u drugim terminima.